Trip Advisor Komentar

Prevodilac

srenfrdeitrues

Smeštaj

Vila raspolaže sa devet dvokrevetnih i pet trokrevetnih soba

6 soba imaju po jedan francuski ležaj,3 sobe imaju dva razdvojena ležaja i 5 trokrevetnih soba imaju po jedan francuski i jedan zaseban ležaj.Dve trokrevetne sobe imaju i po jedan pomoćni ležaj što je dobro za porodice sa dvoje i troje dece.Imamo mogućnost ubacivanja i jednog krevetca za bebe.

Svaka soba za izdavanje ima zaseban ulaz ,kupatilo sa tuš kabinom, TV, nov i udoban nameštaj, centralno grejanje. Pored soba postoji i zajednička prostorija-čajna kuhinja gde možete sami skuvati kafu,ćaj,podgrejati nešto detetu,gledati TV ili pročitati nešto iz naše biblioteke.Vila je pokrivena  bežičnim internetom.Sobe u prvom nivou su u ravni sa dvorištom i imaju terasu tako da vaša deca i vi možete uživati u zelenilu.

Dvorište i terase su u letnjim mesecima sa puno cveća i zelenila,a postoje i zajedničke terase sa ležaljkama i pogledom na planinu Mučanj,Čemernicu i obronke Javora.Boraveći u našoj vili imaćete utisak kao da ste kod kuće,jer se i trudimo da vas ugostimo kao članove porodice.Kada sunce počne zalaziti, možete se zavaliti u ležaljku  u vrtu koji miriše na planinsko cveće,pokošenu travu i gledati sunce kako polako zalazi iza planina u daljini.

Naše dvorište ima dovoljno mesta i za parking vašeg automobila.

Nažalost nismo u mogućnosti da primamo kućne ljubimce u sobe i restoran.

 

Rezervišite

 

Booking.com ocena

ocena1.fw