O NAMA

Vila Angelina

 

Seosko-turističko domaćinstvo Stojadina Vidakovića iz Kušića počelo je da se bavi turizmom 2002. godine. Maja 2007. godine završen je objekat „Vila Angelina“, čije su sobe razvrstane u prvu kategoriju (4 zvezdice).

Na našem imanju je dvorište u kome se nalaze porodična kuća,  „Vila Angelina“, kao i objekat star 200 godina u kojoj je stara porodična kafana „Mali odmor“. U dvorištu iza kuće je planinska livada i šuma sa izvorom pitke vode. Naša misija je da nastavimo porodičnu tradiciju ugostiteljstva staru preko 100 godina.

Kušići se nalaze na 25 km od Ivanjice prema Sjenici na obroncima planine Javor na 1000 metara nadmorske visine. Nalazimo se u centru sela preko puta hotela „Javor“. Udaljeni smo od Beograda 216 km. Imamo autobusku liniju Beograd-Sjenica (7.00 iz BG). Autobuska stanica je ispred našeg restorana. 

Nedaleko od vile Angelina nalazi se i čuveni kanjon Uvca, do kojeg organizujemo izlete po želji naših gostiju.

Ono što najviše očara turiste na Kušićima je širina i lepota pejzaža koji se pružaju šetajući stazama i seoskim putevima. Okružuju nas planine Mučanj, Golija i Čemernica.

Vila Angelina

Za vaš ugodan boravak, čistoću i spremanje hrane brinu se članovi našeg domaćinstva, a to su: baka Anka, snajka Dušica, deka Stojadin, ćerka Milica, sin Rajko, unuci Stefan, Filip i Nikola. Dakle, reč je o porodičnom poslu i svi se trudimo da nam se zadovoljni gosti vraćaju opet, a novi stalno dolaze. Dolaze, kako mladi, tako i stariji parovi i porodice sa decom. Veliko i lepo dvorište omogućava vašoj deci da se slobodno igraju dok vi pijete kaficu na terasi.U ponudi je i novo dečije igralište, sa toboganima, ljuljaškama,penjalicama,vrteškom..

Vila Angelina Kušići
Ako želite da uživate u odličnom smeštaju i izvrsnoj hrani sa poglednom na četiri planine javite se na 065/8368888 ili popunite formular pa ćemo Vas kontaktirati.
Planina Javor