Smeštaj na planini Javor

Vila Angelina u Kušićima na planini Javor raspolaže sa osam dvokrevetnih i četiri trokrevetne sobe.

5 soba imaju po jedan francuski ležaj, 3 sobe imaju dva razdvojena ležaja i 4 trokrevetne sobe imaju po jedan francuski i jedan zaseban ležaj. Dve trokrevetne sobe imaju i po jedan pomoćni ležaj što je dobro za porodice sa dvoje i troje dece. Imamo mogućnost ubacivanja i jednog krevetca za bebe.

Svaka soba za izdavanje ima zaseban ulaz, kupatilo sa tuš kabinom, TV, nov i udoban nameštaj, centralno grejanje. Pored soba postoji i zajednička prostorija – čajna kuhinja gde možete sami skuvati kafu, čaj, podgrejati nešto detetu, gledati TV ili pročitati nešto iz naše biblioteke. Vila je pokrivena bežičnim internetom. Sobe u prvom nivou su u ravni sa dvorištom i imaju terasu tako da vaša deca i vi možete uživati u zelenilu.

Dvorište i terase su u letnjim mesecima sa puno cveća i zelenila, a postoje i zajedničke terase sa ležaljkama i pogledom na planinu Mučanj, Čemernicu i obronke Javora. Boraveći u našoj vili imaćete utisak kao da ste kod kuće, jer se i trudimo da vas ugostimo kao članove porodice. Kada sunce počne zalaziti, možete se zavaliti u ležaljku u vrtu koji miriše na planinsko cveće, pokošenu travu i gledati sunce kako polako zalazi iza planina u daljini.

Naše dvorište ima dovoljno mesta i za parking vašeg automobila.

Nažalost nismo u mogućnosti da primamo kućne ljubimce u sobe i restoran.

 

Hrana

Ishrana gostiju se obavlja u našoj kafani „Mali odmor“. Enterijer kafane je u etno stilu gde gosti mogu videti stare predmete iz narodne tradicije, alate, pribor, itd., koje smo pokušali da otrgnemo od zaborava. „Mali odmor“, pored etno-kafane, ima i jednu veliku salu za ručavanje, posebno odvojenu za goste na pansionu. Hrana koju spremamo je ukusna, raznovrsna, domaća, ekološka i prilagodljiva svakom gostu.

Vila Angelina Kušići

Ako želite da uživate u odličnom smeštaju i izvrsnoj hrani sa poglednom na četiri planine javite se na 065/8368888
ili popunite formular pa ćemo Vas kontaktirati.