Smeštaj

Smeštaj na planini Javor

 

Vila Angelina u Kušićima na planini Javor raspolaže sa devet dvokrevetnih i pet trokrevetnih soba.

6 soba imaju po jedan francuski ležaj, 3 sobe imaju dva razdvojena ležaja i 5 trokrevetnih soba imaju po jedan francuski i jedan zaseban ležaj. Dve trokrevetne sobe imaju i po jedan pomoćni ležaj što je dobro za porodice sa dvoje i troje dece. Imamo mogućnost ubacivanja i jednog krevetca za bebe.

Svaka soba za izdavanje ima zaseban ulaz, kupatilo sa tuš kabinom, TV, nov i udoban nameštaj, centralno grejanje. Pored soba postoji i zajednička prostorija – čajna kuhinja gde možete sami skuvati kafu, čaj, podgrejati nešto detetu, gledati TV ili pročitati nešto iz naše biblioteke. Vila je pokrivena bežičnim internetom. Sobe u prvom nivou su u ravni sa dvorištom i imaju terasu tako da vaša deca i vi možete uživati u zelenilu.

Dvorište i terase su u letnjim mesecima sa puno cveća i zelenila, a postoje i zajedničke terase sa ležaljkama i pogledom na planinu Mučanj, Čemernicu i obronke Javora. Boraveći u našoj vili imaćete utisak kao da ste kod kuće, jer se i trudimo da vas ugostimo kao članove porodice. Kada sunce počne zalaziti, možete se zavaliti u ležaljku u vrtu koji miriše na planinsko cveće, pokošenu travu i gledati sunce kako polako zalazi iza planina u daljini.

Naše dvorište ima dovoljno mesta i za parking vašeg automobila.

Nažalost nismo u mogućnosti da primamo kućne ljubimce u sobe i restoran.

 

 

Informacije i rezervacije na 065 836 8888